''Πρωταθλήτριες στις καρδιές μας''

11:28 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά το σοκ της απώλειας του τίτλου, γιατί σοκ ήταν, το καλύτερο θα ήταν να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι κοριτσάρες. Αποδεδειγμένα για ολόκληρο τον κόσμο του βόλε'ι', η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα φέτος. Δυστυχώς όμως, κάποιες λάθος επιλογές στο τέλος του πρωταθλήματος και αρκετή ατυχία μας στέρησαν το δεύτερο τίτλο για φέτος. Αντέχουμε όμως... & Συνεχίζουμε... & Προχωράμε...
Ελπίδα μας

να μη "σβήσει" τόσο εύκολα ένα απ'τα καλύτερα τμήματα της οικογένειας της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό. Εξάλλου απομένει ακόμα ένας τίτλος σε εκρεμμότητα, το Κύπελλο, με σοβαρή πιθανότητα να βαφτεί κιτρινόμαυρος. Ο Αποστόλης Οικονόμου και τα κορίτσια του πρέπει να τα δώσουν όλα, όπως έκαναν μέχρι τώρα. Εμείς, όσο μπορούμε, είμαστε μαζί τους και η καρδιά μας χτυπάει δυνατά για την ΙΔΕΑ της ΑΕΚ, όπως αυτή εκφράζεται και μέσα απ'την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας στο βόλε'ι'. Γι αυτό, έστω κι αν χάθηκε ο επίσημος τίτλος του πρωταθλήματος, τα κορίτσια της ΑΕΚ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Υ.Γ. 1 Λίγο άστοχο από πλευράς του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ.Παπαδημητρίου, να παραιτηθεί πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Υ.Γ. 2 Μέχρι πριν λίγο, ο κ. Λίνεν δεν είχε παραιτηθεί. Ελπίζουμε να μη μας ταλαιπωρήσει μέχρι το βράδυ το συγκεκριμένο θέμα... ΑΟΥΦΙΝΤΕΡΖΕΝ ΕΒΑΛΝΤ

Υ.Γ. 3 Όλοι ΟΑΚΑ την Κυριακή, για δουν ακόμα μια φορά οι από μέσα κι οι απ'έξω με ποια ομάδα "παίζουν".

Υ.Γ. 4 Συβουλή : Λαμόγια πάσης φύσεως απαγορεύεται ρητά να παρεβρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί "εχει φάπες" το πρόγραμμα. Όσοι το είχαν στο πρόγραμμά τους, καλύτερα να το ξανασκεφτούν.

Υ.Γ. 5 ΑΕΚ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ... & ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...R21

ORIGINAL 21 ELASSONAS - ABSOLUTE AEK

Keywords
Τυχαία Θέματα