Προτεραιότητα ο Κατσουράνης και το τρέξιμο

09:24 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για "γερμανικό νόμο" κάνει λόγο η εφημερίδα σήμερα, αναφερόμενη φυσικά στον Έβαλντ Λίνεν και "τη σιδηρά πειθαρχία που έχει επιβάλλει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ". Από εκεί και πέρα το GOAL τονίζει ότι έγινε "επαφή με την πλευρά του Μάντζιο, ανοιχτό το θέμα του Πετρόπουλου καθώς και του Κατσουράνη". Αναλυτικά επί του θέματος η εφημερίδα γράφει: "...Η πρώτη λύση που συζητούν στην ΑΕΚ λέγεται Βαγγέλης Μάντζιος. Ο παίκτης

φεύγει από το Αζερμπαϊτζάν, υπάρχει εκτίμηση για τα αγωνιστικά προσόντα του και επιχειρείται προσέγγιση, ώστε να φανεί αν μπορεί να γίνει τώρα ό,τι δεν συνέβη το καλοκαίρι.
Ωστόσο, με δεδομένο πως τα οικονομικά της Ενωσης παραμένουν προβληματικά, ενδέχεται να φανεί πάλι χάσμα. Αλλωστε, υπάρχει πάντα και η προοπτική του Αντώνη Πετρόπουλου. Ο διεθνής φορ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν τα έχει βρει με τους «πράσινους», ενώ αμφιταλαντεύεται και για την αγωνιστική παρουσία του. Υπάρχουν βέβαια και μύχιες σκέψεις για τον Γκέκα, αλλά είναι η πιο δύσκολη περίπτωση.

Βέβαια, οι μεταγραφές βρίσκονται σε συνάρτηση με την υπόθεση Κατσουράνη. Ο Λίνεν έχει παραδεχθεί δημόσια τη σημαντική βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο 33χρονος χαφ, αλλά το θέμα είναι αν θα κριθεί πως η προτεραιότητα αφορά την απόκτηση μέσου και όχι φορ.

Το θέμα Κατσουράνη παραμένει ανοιχτό, αν και η τελική απόφαση φαίνεται πως θα ληφθεί από τον Λίνεν μετά το τέλος των σημαντικών αγώνων που έχει η ΑΕΚ τις επόμενες 15 μέρες. Σε ενδεχόμενο προτίμησης του Κατσουράνη, η λύση για την επίθεση θα έρθει με φορ κάτω των 24 ετών, όπως ο Στέλιος Βασιλείου".

SPORTDAY

Για τις συνεχείς επαφές της ΑΕΚ και της πλευράς Βιντιάδη με τους πιστωτές γράφει η εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της τονίζει σχετικά: "... Στα Σπάτα προσπαθούν να επισπεύσουν όσο γίνεται τις επαφές με τους προμηθευτές, ώστε να τις ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν και να περάσουν.

Επίσης, το συντομότερο δυνατόν στο επόμενο κεφάλαιο των διαπραγματεύσεων, το οποίο αφορά συζητήσεις με μάνατζερ στους οποίους συνολικά οφείλεται περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα δύσκολα (τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές) οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές τα αφήνουν για το τέλος, έτσι ώστε να γνωρίζουν πώς έχουν πάει όλες οι υπόλοιπες επαφές και ξέρουν τι περιθώρια οικονομικής ευελιξίας έχουν.

Στόχος του Ανδρέα Δημητρέλου -που συνέχισε χθες σόλο τις επαφές λόγω υποχρεώσεων των Ηλία Βιντιάδη, Βίκτορα Παππά- είναι να τελειώνει το πρώτο ζήτημα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, ώστε την ερχόμενη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ατζέντηδες. Όταν τελειώσουν οι επαφές με όλους τους πιστωτές (προμηθευτές, μάνατζερ, παίκτες και ομάδες) θα ανοίξει ένα νέος γύρος συζητήσεων για να αποτυπωθούν τα λόγια σε χαρτί. Για τον πολύ απλό λόγο πως ουδείς μπορεί να δεσμευτεί πότε θα γίνει η αποπληρωμή των συμφωνηθέντων.

Οι συζητήσεις γίνονται με βάση την προοπτική αγοράς του 51% από τον Βιντιάδη και τους συνεργάτες του. Αν, όμως, στο τέλος οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές κάνουν πίσω ή έστω

Keywords
Τυχαία Θέματα