Πρώτη νίκη για ΠΑΣ

23:12 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ίλιτς έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά ο Κοροβέσης άνοιξε το σκορ στο δεύτερο και ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε τον Λεβαδειακό 1-0 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Κακό ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά οι φάσεις δεν έλειψαν. Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο φορτσάτος στο ματς και θέλησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου μέρους είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, ο Κοροβέσης κέρδισε πέναλτι από τον Ναπολεόνι και ο Ιλιτς

αστόχησε από την άσπρη βούλα στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Αυτό, όμως, που του στέρησε η τύχη στο πρώτο μέρος του το έφερε στο δεύτερο όταν στο 55ο λεπτό ο Κοροβέσης πλάσαρε από κοντά (σε φάση που ο Λεβαδειακός έπαιζε με 10 αφού ο Κόρμπος ήταν εκτός για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες) και άνοιξε το σκορ.Από κει και πέρα ήταν θέμα του ΠΑΣ να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα. Ο Λεβαδειακός πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το 1-1, χωρίς όμως να απειλήσει τους γηπεδούχους.

Παρά την κατοχή της μπάλας και την πίεση των αντιπάλων, ο ΠΑΣ κράτησε έως τέλους και πανηγύρισε -επιτέλους- την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον αξιόμαχο, αλλά ακίνδυνο Λεβαδειακό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Πάντος, Οικονόμου (67' Πατσατζόγλου), Κοροβέσης (85' Αυγενικού), Κολοβέτσιος, Λίλα, Γεωργίου (71' Τζάνης), Τσουκαλάς, Βίλα, Ίλιτς.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Χοσέμι, Κόρμπος (65' Μαχαίρας), Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Ροζέριο (81' Ζαουί), Ναπολεόνι, Πόι, Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα