«Πρώτος στόχος το Ελσίνκι»

18:49 19/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πρώτος στόχος του Περικλή Ιακωβάκη, είναι η συμμετοχή και η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι και στη συνέχεια οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου. Ο έλληνας αθλητής τόνισε:

«Ο στόχος για την τρέχουσα σεζόν είναι 100% το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι. Μέχρι στιγμής όλα εξελίσσονται απόλυτα ικανοποιητικά. Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει μέχρι

στιγμής, η πρώτη κούρσα της χρονιάς θα γίνει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα», είπε ο αθλητής που γυμνάζεται με την Μαίρη Σωτηρακοπούλου και σχολίασε για την περσινή χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα για εκείνον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έχοντας ως καλύτερο χρόνο στα πόδια του το 50.26.

«Η περσινή ήταν μια καταραμένη σεζόν. Προκειμένου να αποφύγω τραυματισμούς έγιναν κάποια προπονητικά λάθη, που έφεραν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλαμε. Πλέον έχουμε επιστρέψει στο παλιό καλό μοντέλο με, μικρές τροποποιήσεις καθώς πλέον δεν είμαι παιδί. Μέχρι εδώ όλα πηγαίνουν πολύ καλά, μη ξεχνάμε όμως πως ο μοναδικός κριτής είναι το χρονόμετρο».

Αναφορικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σχολίασε: «Προφανώς και σκέφτομαι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ομως αυτό που προέχει είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να είσαι στο Ελσίνκι να κάνεις δύο ή τρεις κούρσες, ανάλογα πόσες θα είναι στο πρόγραμμα και αν είναι δυνατόν να κερδίσεις. Το Λονδίνο θα ακολουθήσει». Ο αθλητής, 1η Απριλίου θα αναχωρήσει για την Κύπρο, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα