Προβάδισμα ο Γουέλμπεκ

16:52 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με βάση τα ρεπορτάζ σχεδόν όλων των αγγλικών εφημερίδων, ο Χότζον προτιμά να χρησιμοποιήσει στην επίθεση τον Γουέλμπεκ, αντί του Κάρολ.
Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκτά προβάδισμα έναντι του στράικερ της Λίβερπουλ, μετά και την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, αφού ο Άγγλος προπονητής θέλει να προσδώσει ταχύτητα στη γραμμή κρούσης.
Την ίδια στιγμή, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν -και μάλιστα με αρκετές πιθανότητες- οι Τζέιμς Μίλνερ και Στιούαρτ Ντάουνινγκ, με τον πρώτο στα δεξιά και τον δεύτερο στα αριστερά. Πίσω από τον Γουέλμπεκ

αναμένεται να είναι ο Άσλεϊ Γιανγκ, ο οποίος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο, θα μοιράζει το παιχνίδι και θα «τρυπώνει» στους χώρους που δημιουργεί ο Γουέλμπεκ.
Αν και στη προπόνηση της Παρασκευής έγινε χαλάρωμα και αρκετοί από τους παίκτες που έμειναν εκτός, το Σάββατο το πρωί ο Χότζον δοκίμασε διαφορετικά σχήματα και ποδοσφαιριστές, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόγραμμα με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση. Κανονικά έδωσε το «παρών» και ο Ζερμέν Ντεφό, ο οποίος επέστρεψε νωρίτερα από την Αγγλία, όπου είχε βρεθεί για την κηδεία του πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα