«Ψάχνεται» για επιστροφή ο Μπουγαϊδης

09:51 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στο ξεκίνημα του προγραμματισμού της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, το τεχνικό τιμ της Ένωσης προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μάταια όμως... Ο νεαρός αμυντικός με το τέλος της περσινής αγωνιστικής σεζόν "εξαφανίστηκε". Στην ΑΕΚ, που ήθελαν να κρατήσουν τον Μπουγαϊδη δεν μπορούσαν να κάνουν

κι αλλιώς και κοίταξαν αλλού... Μετά από εκείνη την αρχική αποτυχημένη προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ να βρουν και να μιλήσουν με τον Μπουγαϊδη, άφησαν την περίπτωσή του και δεν έχει υπάρξει από την πλευρά της ΑΕΚ κανένα σημείο επαναπροσέγγισης, παρά τα αντιθέτως γραφόμενα.

Αντίθετα ο Μπουγαϊδης είναι εκείνος που φαίνεται να προσπαθεί να ρίξει "γέφυρες" πάλι τώρα προς την ΑΕΚ. Ομάδα στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο να βρει, ο Άρης δείχνει να τον θέλει, αλλά ο ίδιος σκεπτόμενος ενδεχομένως πιο ώριμα φαίνεται να "ψάχνεται" ξανά για την ΑΕΚ.

Η ουσία τούτη τη στιγμή είναι πως δεν έχει υπάρξει καμία επαφή μεταξύ της ΑΕΚ και του παίκτη, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψει στο μέλλον αν το επιχειρήσει ο παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα