Ψωμιάδης: Θέλω να δικαστώ!

14:13 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Απίστευτη δήλωση του Μάκη Ψωμιάδη από τη θέση του κατηγορούμενου στο Εφετείο, όπου από το πρωί γίνεται (νέα) προσπάθεια να δικαστούν οι δύο υποθέσεις που αφορούν την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα κι ενώ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφτασε η στιγμή να ξεκινήσει η δίκη, οι συνήγοροι του Μάκη Ψωμιάδη υποστήριξαν προς

το προεδρίο πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει καθώς οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή.
Το δικαστήριο ρώτησε "αφού είστε όλοι εδώ γιατί δεν θέλετε να προχωρήσει η δίκη", με έναν εκ των συνηγόρων του Ψωμιάδη να επιμένει πως υπάρχει αποχή. Κατόπιν ήρθε διακοπή της δίκης, για να επιστρέψουν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στην έδρα, απορρίπτοντας το αίτημα αναβολής. Οι συνήγοροι του Ψωμιάδη επέμεναν στην αποχή τους, για να πάρει στη συνέχεια το λόγο ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης. «Είμαι ο πρώτος που θέλει να γίνει η δίκη για να φανεί η αλήθεια από τότε που έχω φύγει απότην ΑΕΚ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ, θέλω να φανεί η αλήθεια. Θέλω να έχω τους δικηγόρους μου και μου τους στερείται. Σε μια υπόθεση σοβαρή που είμαι αθώος», είπε χαρακτηριστικά ο Ψωμιάδης, μιλώντας για πρώτη φορά και την ίδια στιγμή που οι συνήγοροί του όχι μόνο απέμεναν σε αποχή (και δηλαδή νέα αναβολή), αλλά προχώρησαν και σε αποχώρηση από την αίθουσα, προκαλώντας νέα διακοπή στη διαδικασία!

Τελικά μετά από λίγο οι δικαστές επέστρεψαν στην έδρα, εμφανίστηκαν δύο νέες δικηγόροι, οι οποίοι επίσης αμφότερες τόνισαν ότι απέχουν από τα καθήκοντά τους. Τελικά το δικαστήριο αποφάσησε διακοπή των υποθέσεων για αύριο Τετάρτη. Πάντως ο Μάκης Ψωμιάδης ζήτησε εκ νέου στο φινάλε της ημέρας από το δικαστήριο να σεβαστεί το δικαίωμα να έχει τους δικηγόρους του μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα