Ράγισαν καρδιές στις πρώτες κηδείες των θυμάτων στο Κονέκτικατ (ΦΩΤΟ)

14:51 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα το Νιούταουν αποχαιρέτησε τα πρώτα παιδιά που δολοφονήθηκαν μέσα στο σχολείο τους από τον μακελάρη του Κονέκτικατ την περασμένη Παρασκευή.
Γονείς, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στα πρώτα 20 παιδιά μεταξύ των οποίων και ο Τζακ Πίντο με τον Νόα Πόζνερ που ήταν οι πρώτοι που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του Άνταμ Λάνζα.
Ο Νοα Πόζνερ ήταν το νεότερο θύμα του μακελειού. Είχε ακόμη τέσσερα αδέρφια. Η δίδυμη αδερφή του, Άριελ, είναι ένα από τα παιδιά που επέζησαν. Ο Νόα αγαπούσε τα βιντεοπαιχνίδια και τις

πολεμικές τέχνες. Σπαρακτικό ήταν το "αντίο" της μητέρας του: "Αντίο σπινθηροβόλα, γαλάζια μου μάτια". Ο Τζακ Πίντο από την άλλη αγαπούσε την πάλη καιοι συναθλητές του ήταν εκεί φορώντας τις αθλητικές φανέλες και τα μετάλλια στο στήθος για να τον τιμήσουν.
Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο Νιουτάουν για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του μακελειού. Άνθρωποι από όλη την πολιτεία του Κονέκτικατ, ακόμη και από τη γειτονική Τζόρτζια. Άνθρωποι που δε γνώριζαν ούτε τα παιδιά ούτε τις οικογένειές τους αλλά συγκλονίστηκαν από αυτή την απίστευτη τραγωδία.
Τις επόμενες μέρες, θα γίνουν οι κηδείες των υπόλοιπων παιδιών και των δασκάλων τους που εκτελέστηκαν από τον Άνταμ Λάνζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα