Ραμίρες: Γράψαμε ιστορία

15:47 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Για πρώτη φορά μετά το 2008, η Τσέλσι βρίσκεται ξανά σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-2 κόντρα στην Μπαρτσελόνα παίζοντας και με δέκα παίκτες με τον Ραμίρες να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του έγραψαν Ιστορία σε ένα παιχνίδι που, όπως είπε, θα μείνει αξέχαστο στους φίλους της Τσέλσι.

Ο Ραμίρες ήταν αυτός που μείωσε σε 2-1 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Γράψαμε ιστορία παίζοντας με δέκα παίκτες. Δείξαμε αφοσίωση

και προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ο κόσμος σε κάποια χρόνια θα βλέπει τι έγινε χθες και θα λέει... Η Τσέλσι κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου".
Σε όσους αμφισβήτησαν την Τσέλσι ο Ραμίρες απάντησε: "Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Λονδίνο και τότε είπα πως αξίζουμε τον σεβασμό αλλά δεν με άκουσαν. Τώρα επισφραγίσαμε την αξία μας. Στο μέλλον θα μας σέβονται περισσότερο".
Για το γκολ που σημείωσε, ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε: "Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα στο Καμπ Νου και το γεγονός πως πέτυχα ένα τέτοιο γκολ αποτελεί πολύ σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, για την ζωή μου. Έρχεται να επιβεβαιώσει πως διανύω μια πολύ καλή σεζόν".
Ωστόσο ο Ραμίρες θα χάσει τον τελικό λόγω καρτών με τον ίδιο να δηλώνει: "Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όλοι εκνευριζόμαστε στο γήπεδο, ιδιαίτερα σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα βρίσκομαι στο Μόναχο να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα