Ρέντναπ: Οι διαιτητές αισθάνονταν φόβο απέναντι στον Φέργκιουσον

16:12 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους με τον Χάρι Ρέντναπ να στέκεται στον φόβο που, όπως είπε, ένιωθαν οι διαιτητές απέναντι στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε κάθε παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ΚΠΡ τόνισε: " Πολλοί διαιτητές αισθάνονταν φόβο απέναντι στον Φέργκιουσον. Σχεδόν όλοι οι νέοι και μερικοί από τους παλιότερους, ένιωθαν ένα δέος όταν σφύριζαν αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η επιρροή

που ασκούσε πάνω τους ο Σκωτσέζος ήταν εμφανής. Όταν η Γιουνάιτεντ βρισκόταν πίσω στο σκορ και προσπαθούσε να ισοφαρίσει, οι διαιτητές κρατούσαν, κατά μέσο όρο, 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα καθυστερήσεων. Αντίθετα, όταν η ομάδα του Φέργκιουσον προηγούταν, οι καθυστερήσεις έπεφταν στα 3 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Σχεδόν πάντα οι καθυστερήσεις ήταν προς όφελος του Φέργκιουσον".
Βέβαια ο Χάρι Ρέντναπ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως "ο Φέργκιουσον γνωρίζει τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο. Ανακάλυψε και αξιοποίησε πάρα πολλούς παίκτες, οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλες επιτυχίες και ήταν ένας σπουδαίος προπονητής. Την αξία του δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς".

Keywords
Τυχαία Θέματα