Ρομπίνιο: Στην Σάντος αν φύγω από Μίλαν

13:03 3/6/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκες, αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ρομπίνιο για την επιστροφή του στην ομάδα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να παραδέχεται πως αν φύγει από την Μίλαν θα ήθελε να επιστρέψει στην Σάντος.

Σε δηλώσεις του στην TV GLOBO, ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε: "Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα αν θα πάρω μεταγραφή στην Σάντος. Αυτή την στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής της Μίλαν,

με την οποία έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Από όσο γνωρίζω, η Σάντος δεν έχει καταθέσει πρόταση στην Μίλαν, ενώ και η ομάδα μου δεν έχει εκφράσει πρόθεση να με παραχωρήσει. Πιθανότητες υπάρχουν, αφού στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα. Όλοι ξέρουν τα αισθήματα που έχω για την Σάντος και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από την στιγμή που η Μίλαν αποφασίσει να με παραχωρήσει. Αν φύγω από το Μιλάνο, πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι η Σάντος".
Ο Ρομπίνιο απάντησε και στο ερώτημα αν ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Σάντος θα αυξήσει τις πιθανότητες παρουσίας του στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ του 2014: "Σίγουρα, αν ο προπονητής έχει την δυνατότητα να σε παρακολουθεί κάθε μέρα, αυξάνονται οι πιθανότητες σου να βρεθείς στους... εκλεκτούς. Όμως το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε άριστη κατάσταση, ανεξάρτητα από το πού αγωνίζεσαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα