«Ρονάλντο γυαλίζει το μάτι σου»

10:19 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αναπληρωµατικός τερµατοφύλακας της Πορτογαλίας, Εδουάρδο, έκανε τη διάγνωση: «φίλε, γυαλίζει το µάτι σου» είπε στον Ρονάλντο.

Ο «CR7» από τον Οκτώβριο του 2010 που ανέλαβε ο Πάουλο Μπέντο έχει βάλει 12 γκολ σε ισάριθµα µατς µε την εθνική Πορτογαλίας. Για τους συµπατριώτες του και δη για την εφηµερίδα «O Jogo» είναι καλύτερος -για παράδειγµα- από τον Λιονέλ Μέσι και τους... υπόλοιπους αστέρες του ποδοσφαίρου. Τι κι αν ο Αργεντινός και ο Μάριο Γκόµεζ στο ίδιο διάστηµα έχουν σηµειώσει τα ίδια τέρµατα...

Επίσης γυαλίζει και το µάτι της κοπελιάς του επιθετικού, της Ιρίνα Σαΐκ. Το µοντέλο από τη Ρωσία τα έβαλε µε την Μπαρ Ρεφαέλι µέσω Twitter για ένα σχόλιο της τελευταίας για τον µπόλικο ζελέ που είχε ο Ρονάλντο στο µαλλί του στο µατς µε την Τσεχία.

Κι επειδή η... γυαλάδα φαίνεται πως είναι µεταδοτική, στη χθεσινή προπόνηση των Λουζιτανών ο Ρικάρδο Κουαρέσµα κι ο Μιγκέλ Λόπες πιάστηκαν στα χέρια. Η παρεξήγηση λύθηκε, ξεπέρασαν και τη θλίψη για την έλλειψη του τραυµατία Ποστίγκα -σίγουρα- από τα ηµιτελικά της διοργάνωσης γρήγορα και τελικά όλοι έπαιξαν µε αεροβόλα όπλα!

Περίπου το 90% των παικτών του στοιχήµατος στην Τσεχία πόνταραν στο να µη νικήσει η εθνική τους την Πορτογαλία στον προηµιτελικό της περασµένης Πέµπτης. Μόνο το 10% έβλεπε νίκη και εν τέλει αποδείχθηκε... υπεραισιόδοξο.

Keywords
Τυχαία Θέματα