Ρόουρα: Η παρουσία του Μέσι αρκεί

08:07 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Καμπ Νου" η Μπαρτσελόνα έχανε με 1-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι που στο 62ο λεπτό μπήκε στο παιχνίδι ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος ήταν ο δημιουργός του γκολ της ισοφάρισης που χάρισε την πρόκριση στους Καταλανούς με τον Ζόρντι Ρόουρα να υποστηρίζει πως και μόνο με την παρουσία του, ο Αργεντινός φορ μπορεί να ανεβάσει την Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του μετά το τελικό 1-1 κόντρα

στην Παρί, ο συνεργάτης του Τίτο Βιλανόβα, τόνισε: "Είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής ο Μέσι να μείνει στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί μόνο αν κάτι δεν πάει καλά στο ματς. Η είσοδος του στο παιχνίδι έδωσε ώθηση στην ομάδα, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και φτάσαμε στο γκολ της πρόκρισης. Και μόνο η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ανεβάζει όλη την ομάδα".
Για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρόουρα δήλωσε: "Είναι ιστορικό επίτευγμα να φτάνει μια ομάδα έξι συνεχείς φορές στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην προετοιμασία λόγω απουσιών βασικών παικτών, ενώ ο αντίπαλος μας διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Καταφέραμε παρά τις δυσκολίες να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση".
Όσο για την κλήρωση της Παρασκευής ο Ρόουρα επεσήμανε πως "δεν έχω καμία προτίμηση. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, θα είναι δύσκολος".

Keywords
Τυχαία Θέματα