Ρούνεϊ: Να σπάσουμε το ρεκόρ της Τσέλσι

08:05 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την απονομή του πρωταθλήματος περιμένουν πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή και στο +15 από την Μάντσεστερ Σίτι και όλοι στην ομάδα στοχεύουν στην κατάρριψη του ρεκόρ της Τσέλσι όπως υποστήριξε και ο Γουέιν Ρούνεϊ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 80 βαθμούς και αν πετύχει έξι νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές θα φτάσει τους 98 βαθμούς και θα ξεπεράσει την επίδοση της Τσέλσι που την σεζόν 2004-2005 είχε στεφθεί πρωταθλήτρια με 95 βαθμούς.
Σε δηλώσεις του ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε:

"Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Πριν από το παιχνίδι με την Στόουκ, ο προπονητής μας είπε ότι η σεζόν τώρα αρχίζει. Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα. Αν τα καταφέρουμε, θα σπάσουμε το ρεκόρ της Τσέλσι. Είναι ένας σημαντικός στόχος και ένα κίνητρο ενόψει της συνέχειας".
Από την πλευρά του ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δήλωσε: "Δεν θέλουμε να σταματήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Θέλουμε να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε ένα σερί νικών και θέλουμε να το διευρύνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα