Ροζίτσκι: Πάση θυσία νίκη με την Ελλάδα

14:57 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τη σημασία του αγώνα της Τρίτης για την Τσεχία τόνισε ο Τόμας Ροζίτσκι χαρακτηρίζοντας αναγκαίο να νικήσει η ομάδα του την Ελλάδα. Παράλληλα, ο Τόμας Σίβοκ δηλώνει πεπεισμένος ότι η Τσεχία μπορεί να νικήσει την Ελλάδα και να μπει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Euro 2012.

«Φυσικά και θα ήταν καλύτερο να έχουμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ακόμη έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας», δήλωσε ο μέσος της Άρσεναλ και πρόσθεσε: «Για μας η αναμέτρηση με την Ελλάδα είναι το παν. Πρέπει πάσει θυσία να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά.

Η ομάδα μας ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και πιστεύω ακράδαντα πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ακόμη και η ισοπαλία δεν είναι καταδικαστική για μας, αλλά πλέον δεν θα εξαρτάται από μας η πρόκριση στους οκτώ».

Στο μεταξύ να διαγράψει τη συντριβή της πρεμιέρας από τη Ρωσία και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα, δήλωσε, ο Τόμας Σίβοκ: «Αμέσως μετά την ήττα από τη Ρωσία γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και συζητήσαμε. Την επόμενη μέρα αναλύσαμε τα λάθη μας και κοιτάζουμε μπροστά. Πρέπει να ξεχάσουμε τα πάντα και να σκεφτούμε το παιχνίδι με την Ελλάδα», δήλωσε ο αμυντικός μέσος της Μπεσίκτας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα, όχι να βγούμε ανοργάνωτα στην επίθεση, γιατί και οι αντίπαλοι δεν πρόκειται να ανοιχτούν. Υπάρχει απογοήτευση για το 4-1 της πρεμιέρας, αλλά πρέπει να αφήσουμε ό,τι έγινε πίσω. Είναι στο χέρι μας να ανασυνταχθούμε και να νικήσουμε τους Έλληνες. Το παιχνίδι αυτό είναι χωρίς επιστροφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα