Σάμπα: Άσχημο αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ

08:47 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Απογοητευμένος από την κατάσταση και τη θέση της ΑΕΚ, αλλά πεπεισμένος ότι μέσα στον χρόνο η ομάδα θα ανακάμψει είναι ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ Fm με αφορμή τον αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Βοσνία, δεν θα μπορούσε όμως να μην πει δύο λόγια και για την ΑΕΚ:

«Ναι. Θυμάμαι κάποτε, είχαμε πολύ μεγάλη ομάδα. Αντιμετωπίσαμε τεράστιες δυνάμεις όπως η Τορίνο κι άλλες και παίζαμε καλύτερα. Αυτό που βλέπω σήμερα, είναι άσχημο. Κρίμα. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις και μόνο. Νομίζω όμως, ότι σιγά-σιγά, η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που πρέπει».

Όσο για το ματς Ελλάδας - Βοσνίας τόνισε:
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, υποστήριξε πως η «γαλανόλευκη» θα έχει πολύ δύσκολο έργο, ενώ αναφέρθηκε στην συνέντευξή στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην 'Ένωση, αναφέροντας πως είναι... κρίμα να την βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς:

«Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια. Και τη Βοσνία και το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα, αφού μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Οι Βόσνιοι έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο. Είναι παίκτες της μεγάλης γιουγκοσλαβικής σχολής, οι οποίοι παίζουν σε καλές ομάδες της Ευρώπης. Αποκλείστηκαν δύο φορές στα μπαράζ, ήταν πολύ άτυχοι αφού και τις δύο φορές κληρώθηκαν με τους Πορτογάλους. Και τώρα, θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν να πάνε σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Έχουν πια και πιο μεγάλη εμπειρία αφού είναι ίδια η ομάδα και έχουν την τύχη να έχουν έναν καλό προπονητή κι έναν καλό άνθρωπο που μπορεί να τους εμπνεύσει. Θα είναι πολύ δύσκολο για την Ελλάδα το ματς, αλλά νομίζω πως η Ελλάδα είναι το φαβορί. Όποιος κερδίσει θα έχει το προβάδισμα για την πρωτιά.

Νομίζω πως παίξουν επιθετικά και οι δύο ομάδες. Οι Βόσνιοι είναι ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία, αλλά με τέτοιους παίκτες στην επίθεση δεν μπορεί να παίξει κλειστά. Όχι πως θα παίζει ανοιχτά, αλλά θα παίζει για να σκοράρει, αφού με τους επιθετικούς που έχουν, βάζουν εύκολα γκολ. Παρότι οι Βόσνιοι λένε πως πρέπει να προσέχουν τα μικρά παιχνίδια, εγώ νομίζω πως η πρωτιά θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα