Σαλπιγγίδης: Δεν ασχολούμαι

13:18 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πολλά είχαν ακουστεί αναφορικά με την απόδοση που θα έχουν Χαλκιάς και Σαλπιγγίδης που είχαν φορέσει στο παρελθόν την πράσινη φανέλα με τον Σαλπιγγίδη να ξεκαθαρίζει πως δεν ασχολείται καν με τέτοιου είδους φήμες.

Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στην νίκη με 2-0 και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" όταν ρωτήθηκε

για τους συγκεκριμένους υπαινιγμούς αρκέστηκε να απαντήσει: "Δεν ασχολούμαι καν".
Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε, ο διεθνής επιθετικός τόνισε: "Το μόνο που θέλω να πω για το γεγονός του μη πανηγυρισμού είναι ότι στην ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι. Πάντα. Είναι θέμα αρχών. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω γιατί το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ και όχι ο Σαλπιγγίδης".
Αναφορικά με τις νίκες του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί ΑΕΚ και ΠΑΟ και τον ψυχολογικό αντίκτυπο, ο Σαλπιγγίδης δήλωσε: "Πάντοτε είναι πολύ σημαντική μια νίκη στην Αθήνα επί ενός αντιπάλου, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Σίγουρα είναι μια μεγάλη τόνωση για όλους, όμως ο ΠΑΟΚ έχει πια μάθει να ζει με πολλά παιχνίδια και οφείλει άμεσα να αφήνει πίσω και αρνητικά και θετικά αποτελέσματα. Τώρα το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Έχουμε ακόμη δρόμο για το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν σημαίνει ότι επειδή νικήσαμε τον Παναθηναϊκό πετύχαμε κάποιο στόχο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε τι έχουμε καταφέρει".
Όσο για την δυσμενή παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα, δήλωσε: "Δεν σκεφτόμασταν έτσι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Σίγουρα είναι σημαντικές οι παραδόσεις, όμως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να κερδίσουμε. Το καταφέραμε και σαφώς είναι κάτι εξαιρετικό για εμάς, καθώς μια νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα είναι πάντοτε πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ".
Για τον αποκλεισμό από το Europa League ο Σαλπιγγίδης δήλωσε: "Όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι, γιατί νιώθαμε ότι είχαμε την δυνατότητα να το καταφέρουμε. Ήταν όμως όπως έχω πει ωραίο ταξίδι και στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι να βρίσκεται και του χρόνου στα ευρωπαϊκά γήπεδα ώστε να ζήσει και άλλες σπουδαίες βραδιές".

Keywords
Τυχαία Θέματα