Σαμαράς: Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς

12:19 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις του πρόσφατου Eurogroup και μετά το τέλος της συνάντησης ο πρωθυπουργός δήλωσε: "Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις του Eurogroup. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και για χαλάρωση. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά για να μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας, για να υπάρξει ανάπτυξη. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά, για να δικαιώσουμε τις θυσίες του ελληνικού".

Στον διάλογο μεταξύ των δυο αντρών μπροστά στις κάμερες ο Αντώνης Σαμαράς είπε στον Κάρολο Παπούλια: "Ηρθα να σας ενημερώσω για την πολύ καλή απόφαση του Eurogroup. Πήραμε μια ελπίδα". Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του απάντησε πως "πήραμε μιαν ανάσα" με τον πρωθυπουργό να προσθέτει: "Στο χέρι μας είναι να βγούμε από την κρίση. Με πρώτο εχθρό την ανεργία και πρώτο αναγκαίο σύμμαχο την ρευστότητα για να πετύχουμε την ανάπτυξη... για να αλλάξει η ψυχολογία. Θα τα καταφέρουμε ενωμένοι".
Λίγο πριν αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι από την αίθουσα ο Κάρολος Παπούλιας είπε στον πρωθυπουργό: " Είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε. Πρέπει να κάνετε βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη για να ελαφρύνετε όσους, ως αχθοφόροι, τραβούν τα βάρη και πιστεύω ότι θα το πετύχετε".

Keywords
Τυχαία Θέματα