Σαμαράς: Πέρασα μια μικρή κατάθλιψη

14:31 29/6/2013 - Πηγή: AEK365

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίζεται στην Σέλτικ και είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές των επιτυχιών της ομάδας ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα από την αρχή για τον διεθνή επιθετικό ο οποίος παραδέχτηκε πως πέρασε μια μικρή κατάθλιψη στις πρώτες μέρες του στην Σκωτία.
Ο Γιώργος Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People

που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Όπως δήλωσε ο διεθνής επιθετικός: "Ήταν μια μικρή κατάθλιψη. Νύχτωνε στις 5.00 το απόγευμα, τα μαγαζιά έκλειναν στις 5.00 το απόγευμα, δεν καταλάβαινα την γλώσσα. Είχε βροχή, συννεφιά... Έπρεπε να σταματήσω να σκέφτομαι την Ελλάδα, αναγκάστηκα να ωριμάσω απότομα. Το πρώτο διάστημα, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ".
Για την στιγμή που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στην καριέρα του, ο Σαμαράς δήλωσε: "Όταν πανηγύριζα το γκολ με την Κροατία, που εξασφάλισε την πρόκριση στο EURO το 2011".
Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα: "Ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα το θεωρώ απίθανο να επιστρέψω, εκτός αν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Δεν ξέρω τι θα κάνω στα 35-36 μου, όταν θα τελειώσω το ποδόσφαιρο. Μια πρώτη σκέψη είναι να γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να βρω και κάτι να κάνω. Όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο, θα πέσω στην κατάθλιψη. Θα μου λείπει. Βέβαια, μέχρι τότε μπορεί να έχω οικογένεια και παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα