Σανκαρέ: Αν ήταν φασίστας ο Κατίδης θα το ήξερα

13:20 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Καλίφα Σανκαρέ έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Γιώργο Κατίδη στον Άρη και, όπως υπογράμμισε, θα το ήξερε αν ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν φασίστας με αφορμή τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sport-fm.gr, ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: "Ήμασταν συμπαίκτες πέρσι στον Άρη. Τον ξέρω πολύ καλά, επειδή τον ζούσα και ξέρω πως είναι πολύ καλό παιδί, γι' αυτό και ήθελα

να μιλήσω. Δεν είναι φασίστας και δεν συμπεριφέρεται ως τέτοιος. Σίγουρα ήταν λάθος, όμως είναι ένα νεαρό παιδί. Κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση ερχόταν έλεγε γεια σε όλους και πριν από κάθε παιχνίδι με έπιανε και μου έλεγε καλή επιτυχία. Ακόμα, την τελευταία φορά που τον είδα, ήρθε με αγκάλιασε και μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Νομίζω πως θα το καταλάβαινα αν ήταν φασίστας. Δεν θα είχαμε τόσο καλή επικοινωνία".
Ο Σανκαρέ αφού σημείωσε πως "το θεωρώ πολύ λογικό να τιμωρηθεί, καθώς θα ήταν λάθος και θα πρέπει να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι" στην συνέχεια υπογράμμισε πως "σίγουρα πρέπει να παλέψουμε για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον όμως η ποινή που του επιβλήθηκε, μπορεί να βάλει μέχρι και τέλος στην καριέρα ενός νεαρού παίκτη. Αυτό θα ήταν πολύ άδικο".

Keywords
Τυχαία Θέματα