O Έβαλντ Λίνεν LIVE

12:52 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Λίνεν:
«Θέλω να ευχαριστήσω την εισαγωγή και την παρουσίαση. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Έρχομαι σε μία δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ. Έρχομαι σε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά, αλλά μένει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της ΑΕΚ. Αυτή η ομάδα όμως είναι η ΑΕΚ: Με ιστορία και φανταστικούς οπαδούς. Θα παλέψουμε για να φέρουμε την ΑΕΚ

μακροπρόθεσμα εκεί που της αξίζει».

«Ξεκουράστηκα για έναν χρόνο. Ήμουν 18 χρόνια παίκτης και άλλα 18 σαν προπονητής. Τώρα έχω μεγάλο κίνητρο. Να είμαι ξανά στο γήπεδο και να διδάξω τους παίκτες...»

Δημητρέλος:
«Θέλω να καλωσορίσω τον Λίνεν. Εδώ και 10 μέρες ψάχναμε έναν προπονητή που να γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ομάδα και κυρίως την ιστορία της ΑΕΚ. Καταλήξαμε στον κ. Λίνεν. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη λύση που μπορούσε να βρει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Όλοι μαζί: διοίκηση και παίκτες και προπονητής θα δώσουμε ό,τι μπορούμε παραπάνω για να ξεφύγει η ΑΕΚ από αυτή την αγωνιστική κατάσταση. Ελπίζω σύντομα να έχουμε καλά αποτελέσματα. Όλοι ξέρετε την ιστορία του Λίνεν. Ζητάω και από εσάς να του συμπαρασταθούμε όσο το δυνατόν γίνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα