Σε μπελάδες η ΑΕΛ

12:08 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Απλήρωτος εδώ και αρκετούς μήνες παραμένει ο Ιμπραήμ Ταλ με τον Σενεγαλέζο αμυντικό της Λάρισας να αποκαλύπτει πως θα προσφύγει στην FIFA προκειμένου να εισπράξει τα οφειλόμενα και να κερδίσει την ελευθερία του από την ΑΕΛ.

Σε δηλώσεις του στο "France Football", ο Ταλ τόνισε: "Τα πράγματα είναι περίπλοκα. Αρχίσαμε να παίζουμε στο πρωτάθλημα με καθυστέρηση λόγω των σκανδάλων που υπήρχαν, ενώ αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα. Από την περασμένη χρονιά υπήρχαν

καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων και φέτος έχουμε τα ίδια. Δεν έχω πληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες. Είπα στους μάνατζερ μου πως δεν μπορώ να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες και θα κάνω χρήση των δικαιωμάτων μου για να κερδίσω την ελευθερία μου. Από το καλοκαίρι μου λένε πως τα πράγματα θα εξελιχθούν αλλά δεν φαίνεται να νοιάζονται. Με τον δικηγόρο μου κοιτάζουμε τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε μέσω της FIFA. Λόγω των πολλών οφειλών, δεν θα είναι δύσκολο να λυθεί το θέμα. Έχω κουραστεί και δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω στην Λάρισα. Θέλω να αγωνιστώ κάπου αλλού και είμαι ανοικτός σε όλα, ειδικά για να επιστρέψω στην Γαλλία. Στην Ελλάδα ακόμα και ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός έχουν πρόβλημα, έστω και αν όχι σε τέτοιο βαθμό. Ήρθα για να γνωρίσω ένα νέο πρωτάθλημα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα".

Keywords
Τυχαία Θέματα