Σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας που παρακολουθούσε τον Καμμένο

14:13 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος του Αρχιφύλακα που παρακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, με τον αστυνομικό να τίθεται επιπλέον σε διαθεσιμότητα για παραβίαση του απορρήτου της ιδιωτικής και προσωπικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τρίτου προσώπου και της ηθικής αυτουργίας αυτής.
Παράλληλα για τον Αρχιφύλακα διατάχθηκε ΕΔΕ καθώς χθες το πρωί αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας του προέδρου

των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο αρχιφύλακας.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο Αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό του επιχειρηματία, έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση προσώπου.
Από την αστυνομική έρευνα, βρέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Αστυνομικός και επιχειρηματίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο πρώτος κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα