Σε έναν μήνα τα χρήματα

00:16 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η θέση της ΑΕΚ, από την αρχή των διαπραγματεύσεων, σχετικά με την πώληση του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ, ήταν πάγια μόνο σε ένα θέμα. Σε αυτό που αφορούσε την άμεση καταβολή των χρημάτων. Μπορεί στις διαπραγματεύσεις η Ένωση να... έχασε κάποια από τα χρήματα που αξίωνε από την πρώτη στιγμή που επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον, όμως ουδέποτε διαπραγματεύτηκε το πότε θα πάρει τα λεφτά. Έτσι λοιπόν οι Ουκρανοί είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν 500.000 ευρώ σε μία δόση, με το ποσό να μπαίνει στα ταμεία της ΠΑΕ την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να βοηθήσουν για τις τρέχουσες ανάγκες της ομάδας, όμως θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν για τη δεύτερη δόση των διακανονισμών που έχουν επιτευχθεί, σύμφωνα με το πλάνο που έχει κατατεθεί στην ΟΥΕΦΑ. Βέβαια, γα να φτάσουμε ως εκεί, θα πρέπει πρώτα οι μέτοχοι να κάνουν το χρέος τους, ειδάλλως μικρή σημασία θα έχει το παραπάνω ποσό.

Από κει και πέρα, στη συζήτηση που θα έχουν ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Χάρη Οικονομόπουλο, τα επόμενα 24ωρα, δεν αποκλείεται να πέσει το συγκεκριμένο θέμα στο τραπέζι και ίσως αποτελέσει ένα ισχυρό χαρτί ώστε η ΑΕΚ να εκχωρήσει αυτό το ποσό στον Αλ Σουνταϊρί και να εκταμιευτούν πιο άμεσα άλλες 500.000 ευρώ. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος θα εξετάσουν και αυτό το ενδεχόμενο και εφόσον νομικά... στέκει, τότε δεν αποκλείεται να φτάσουν -εμμέσως- πιο γρήγορα τα λεφτά των Ουκρανών στα ταμεία της Ένωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα