Σε φουλ ρυθμούς η Ξάνθη

19:19 14/11/2013 - Πηγή: AEK365

Διπλή προπόνηση έκανε η Ξάνθη την Πέμπτη, που μετά το ρεπό της Τετάρτης, επέστρεψε στο γήπεδο. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να ακολουθεί τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο ενώ το δεύτερο έκανε ασκήσεις τεχνικής και κατοχής μπάλας. Στην απογευματινή προπόνηση μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις συναρμογής το βάρος έπεσε στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Ξεχωριστή μέρα ήταν για τον νεαρό αμυντικό Κώστα Τσαμούρη, καθώς είχε τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις

ευχές συμπαικτών και προσωπικού της ομάδας. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν οι Σπύρος Βάλλας και Δημήτρης Κομεσίδης μιας και αντιμετωπίζουν προβλήματα ενώ ο Δημήτρης Γούτας απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Μουκάνα Παΐτο που στο παιχνίδι με τον Αστέρα έφτασε τις 4 κίτρινες αποφασίστηκε να λείψει από την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. Τέλος η βράβευση του Κάρλος Κάλβο για το top γκολ της 11ης αγωνιστικής θα γίνει την Παρασκευή μετά το τέλος της προπόνησης (12:00) από τον πρόεδρο των Xanthifans, Λευτέρη Κασαπίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα