Σε τροχιά Ευρώπης...

17:09 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 2-0
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 19η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: Ζωφριά
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης Μιχαήλ (Ρεθύμνου)

Ο Μπράνα Ιλιτς σκόραρε δις και ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τη Βέροια (2-0) βάζοντας γερές βάσεις παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, αφού κατάφερε να

φτάσει στην 6αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό, καθώς τόσο η Βέροια όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα δημιούργησαν ευκαιρίες. Η πρώτη καλή φάση ήρθε από την κεφαλιά του Κόστλι στο 19', ο οποίος δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 23' μακρινό σουτ του Τσουκαλά ανάγκασε τον Τζόναθαν να διώξει σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ την ανέλαβε ο Ντε Βινσέντι, με την μπάλα να φτάνει μετά από κόντρες στον Ιλιτς, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους μετά από αυτό να βγαίνουν μπροστά για να ισοφαρίσουν. Καμία προσπάθεια όμως δεν έφτασε στον στόχο κι έτσι έμεινε το 1-0 για τον ΠΑΣ.
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη. Η Βέροια είχε βγει μπροστά και έψαχνε την ισοφάριση, με αποτέλεσμα πίσω να είναι εκτεθειμένη και το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Στο 52' ο Ντε Βινσέντι με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Ίλιτς τετ α τετ με τον Λόπες και εκείνος με άψογο πλασέ έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στην πορεία και πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γεωργίου (89' Ντάσιος), Λίλα, Κοροβέσης (72' Βίλα), Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι (84' Κεϊτά), Ίλιτς.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπες, Σνάουτσνερ, Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Καφές (83' Καλτσάς), Μορένο, Ιωάννου (66' Μπαργκάν), Κόστλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα