Σένα αντί Μπαρικέλο

11:51 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μπρούνο Σένα είναι ο εκλεκτός της Williams, ο οποίος τελικά θα αντικαταστήσει τον Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Ο Μπρούνο Σένα, ο οποίος υπέγραψε για το 2012, έχει την υποστήριξη του Φρανκ Γουίλιαμς, ο οποίος πιστεύει στο ταλέντο του και στην ταχύτητά του.

«Ο Μπρούνο ξεκίνησε να τρέχει όταν ήταν 20 ετών, αλλά γρήγορα απέδειξε το ταλέντο του στη F3 και στο GP2. Οι συνθήκες που υπήρχαν τις δύο σεζόν που έτρεξε στην Φόρμουλά 1, δεν ήταν οι ιδανικές για να δείξει σταθερότητα και συνέπεια, συνεπώς ήταν απαραίτητο να του δώσουμε όσο περισσότερο

χρόνο για να τον αξιολογήσουμε.

Τον είδαμε και στην πίστα και στον προσομοιωτή και ήταν γρήγορος και ικανός να μάθει γρήγορα. Τώρα ανυπομονούμε να δούμε το ταλέντο του κατά τη διάρκεια των αγώνων», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Williams.

Ικανοποιημένος από την εν λόγω εξέλιξη, δήλωσε ο Μπρούνο Σένα, ο οποίος πρόσθεσε πως τα χρήματα των χορηγών δεν επηρέασαν την απόφαση της ομάδας.

«Θα είναι πολύ ωραίο να οδηγήσω για αυτή την ομάδα, με την οποία έτρεχε ο θείος μου και ιδιαίτερα γιατί κάποιοι είχαν δουλέψει μαζί του. Ελπίζω να «ξυπνήσουμε» μνήμες και να δημιουργήσουμε νέες.

Θέλω να έχω καλά αποτελέσματα για να ανταποδώσω την υποστήριξη που η χώρα μου, μου έδωσε και με βοήθησε να είμαι τώρα σε αυτή τη θέση», ήταν τα λόγια του Σένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα