Σενάρια σε φόντο... ερυθρόλευκο

12:12 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τόσο τον Χέλιο Ζοσέ Ριμπέιρο Πίντο του ΑΠΟΕΛ όσο και του Γκαέλ Κακουτά της Τσέλσι.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ, η ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt υποστηρίζει: "Η Μπράγκα έχει απλώσει τα δίχτυα της στην Κύπρο

και παρακολουθεί τον Πορτογάλο του εκπληκτικού ΑΠΟΕΛ, Χέλιο Ζοσέ Ριμπέιρο Πίντο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός". Σημειώνεται πως στο συμβόλαιο του Χέλιο Πίντο με τον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 250.000 ευρώ.

Στην Γαλλία, ο προπονητής της Ντιζόν ισχυρίζεται πως η πειραϊκή ομάδα έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του 20χρονου μεσοεπιθετικού της Τσέλσι για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ομάδα της Ligue 1. Σε δηλώσεις του ο Πατρίς Καρτερόν τόνισε: "Συζητάμε με την Τσέλσι. Έχουμε συμφωνήσει με τον Αντρέ Βίλας Μπόας, αλλά έξι ομάδες ενδιαφέρονται για τον Κακουτά και ανάμεσα τους η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός, που προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Ευτυχώς έχω καταφέρει να πείσω τον παίκτη πως θα είναι καλύτερο για εκείνον να έρθει στην Ντιζόν για να έχει χρόνο συμμετοχής". Ο Κακουτά ανήκει στην Τσέλσι με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 ενώ μέχρι τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν δανεικός στην Μπόλτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα