«Σεντόνι» στο Παλέρμο η Νάπολι

14:23 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι εξασφάλισε την συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου ώστε να γίνουν τα απαραίτητα έργα στο "Σαν Πάολο" και να μπορέσει να πάρει άδεια καταλληλότητας από την UEFA. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί τότε η Νάπολι θα δώσει τα παιχνίδια των ομίλων στο γήπεδο της Παλέρμο, το "Ρέντσο Μπαρμπέρα".
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Νάπολι,

ο Αλεσάντρο Φορμιζάνο, τόνισε: "Οι εργασίες στο Σαν Πάολο συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η διοίκηση σε συνεργασία με την UEFA. Σε λίγες μέρες θα επισκεφτεί το γήπεδο αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και θα επιθεωρήσει τα έργα. Πιστεύω πως μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία των εργασιών, όλα θα έχουν τελειώσει ομαλά και το γήπεδο θα έχει την μορφή που θέλουν οι υπεύθυνοι".
Για την εναλλακτική λύση, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ δήλωσε: "Ειδοποιηθήκαμε από την UEFA πως έγινε δεκτή η δεύτερη επιλογή μας, το γήπεδο Ρέντσο Μπαρμπέρα του Παλέρμο. Αν δεν προλάβουμε με τα έργα του Σαν Πάολο, θα δώσουμε τα παιχνίδια στο Παλέρμο. Αν και αισιοδοξώ πως τελικά όλα θα πάνε καλά".
Ο Φορμιζάνο πρόσθεσε επίσης πως "ακόμα το Σαν Πάολο δεν έχει πάρει άδεια καταλληλότητας. Δεν γνωρίζω αν μετά τα έργα θα πάρει την άδεια αυτή, αφού δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως όλοι μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την φυσική μας έδρα στα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα