Σερ Άλεξ: Δεν νομίζω πως ο Ρονάλντο θα φύγει από την Ρεάλ

12:42 11/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης όπως υποστήριξε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος υπογράμμισε πως δεν πιστεύει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα φύγει από την Μαδρίτη παρά τα όσα γράφονται από την αρχή της σεζόν.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Αγγλίας, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Δεν πιστεύω πως ο Κριστιάνο θα φύγει από την Ρεάλ. Έχει ακόμα 2.5 χρόνια συμβόλαιο και από όσο γνωρίζω, ήδη η διοίκηση της ομάδας μελετά το νέο του συμβόλαιο. Για μένα θα ήταν δύσκολο να δούμε

τον Ρονάλντο σε άλλη ομάδα. Το μέλλον του είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης".
Μάλιστα όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να φορέσει ξανά την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απάντησε: "Αν θέλαμε να επαναφέρουμε τον Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να δαπανήσουμε εκατοντάδες εκατομμύρια. Ένα απαγορευτικό και εξωπραγματικό ποσό. Αυτό, λοιπόν, αποκλείει κάθε ενδιαφέρον της ομάδας μου όπως και των υπόλοιπων, συμπεριλαμβανομένης και της Μπαρτσελόνα. Συνεπώς όσο και αν κάποιοι επιμένουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποκτήσει τον Πορτογάλο, εγώ θεωρώ πως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο".

Keywords
Τυχαία Θέματα