Σερ Άλεξ: Δεν σταμάτησαν στιγμή να παλεύουν

11:54 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Μπράγκα στο "Ολντ Τράφορντ" πήρε τελικά την νίκη με 3-2 κάνοντας το "3 στα 3" στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποδίδει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του καθώς, όπως είπε, δεν σταμάτησαν στιγμή να παλεύουν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Παίξαμε σε μερικά διαστήματα φανταστικό ποδόσφαιρο. Ήμασταν άτυχοι που δεν μέτρησε ένα γκολ μας στο πρώτο μέρος αλλά

στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με δυναμική και είχαμε καλό μομέντουμε. Είχαμε μια πραγματικά καλή ταχύτητα και καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν περίμεναν όταν χάναμε με 2-0. Εδώ αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου επειδή δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παλεύουν και έδειξαν την ποιότητα τους, που πάντα έχουν".
Για την εμφάνιση του Τσιτσαρίτο που πέτυχε δυο γκολ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε: "Ο Τσιτσαρίτο μου δημιούργησε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο το οποίο είναι καλό. Είναι φοβερό που έχουμε αρκετές λύσεις στην επίθεση και είμαι χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα