Αποστομωτική απάντηση Σερ Άλεξ σε Μαντσίνι

11:10 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πανηγυρίζει από χθες την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τα όσα ισχυρίστηκε πρόσφατα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είχε υποστηρίξει πως οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ δεν έχουν μεγάλες διαφορές κάτι που φάνηκε και στα δυο μεταξύ τους ντέρμπι φέτος με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να απαντά λέγοντας το εξής: "Ο Μαντσίνι είπε πως οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, αφού στα ντέρμπι υπήρχε

ισορροπία. Έχει δίκιο, αν μιλάμε μόνο για τους συγκεκριμένους αγώνες. Ο Ιταλός όμως, δεν μίλησε για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ούτε εξήγησε πώς δημιουργήθηκε αυτή η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες. Γιατί δεν αναφέρθηκε στα άλλα παιχνίδια του πρωταθλήματος; Μήπως γιατί δεν ήθελε να παραδεχτεί πως η Γιουνάιτεντ ήταν πολύ καλύτερη από την Σίτι; Γιατί, πράγματι, η ομάδα μου ήταν ανώτερη από την ομάδα του Μαντσίνι και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Άσχετα αν οι αντίπαλοι μας δυσκολεύονται να το παραδεχτούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα