Σέρεμετ: Πιστεύουμε στην παραμονή

09:51 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η εκτός έδρας νίκη στο Αγρίνιο αναπτέρωσε τις ελπίδες των παικτών της Δόξας Δράμας για παραμονή στην Super League όπως φάνηκε και από τα λόγια του Ντίνο Σέρεμετ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Σλοβένος τερματοφύλακας τόνισε: "Σίγουρα πιστεύουμε στην παραμονή. Το πιστεύαμε από την αρχή, πόσο μάλλον τώρα που έρχονται κάποια καλά αποτελέσματα".

Ο Σέρεμετ με τις επεμβάσεις του συνέβαλε καθοριστικά στην νίκη της Δόξας στο Αγρίνιο με τον

ίδιο να δηλώνει: "Στο τετ α τετ που έπιασα βγήκε η δουλειά στις προπονήσεις. Βοηθάει και η καλή ψυχολογία του τερματοφύλακα. Είχαμε και τύχη, σε αντίθεση με το ματς της Τρίπολης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα, ο Σέρεμετ δήλωσε: "Έχουμε ακόμα βαρύ πρόγραμμα. Θυμάμαι τα λόγια του προπονητή μου στην Λούτον, Μάικ Νιούελ, τις μέρες που υπήρχαν τόσο κοντινά μεταξύ τους παιχνίδια. Έλεγε... πάρτε ρεπό, δεν θέλω ούτε να σας βλέπω... Ακούγεται περίεργο, αλλά με τέτοιο πρόγραμμα χρειάζεται λίγος χρόνος να φεύγει το μυαλό από το ποδόσφαιρο, για να μπορείς να το βλέπεις σαν διασκέδαση και να αποδίδεις όσο το δυνατόν καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα