Μόνη πρώτη μέχρι το τέλος

08:47 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 21η αγωνιστική

Την περασμένη αγωνιστική, οι ομάδες που βρίσκονταν ισόβαθμες στην κορυφή έχασαν όλες βαθμούς πλην της Μπορούσια Ντόρτμουντ που πλέον είναι μόνη πρώτη και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Για να συμβεί όμως αυτό, η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα πρέπει να περάσει νικηφόρα το εμπόδιο της Μπάγερ Λεβερκούζεν την οποία υποδέχεται χωρίς τους τραυματίες Γκέτσε και Μπέντερ. Από την άλλη μεριά, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει στην άκρη του μυαλού της και το προσεχές παιχνίδι με την Μπαρσελόνα

για το Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο προέχει η αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ όπου οι βαθμοί είναι απαραίτητοι προκειμένου να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα προβλήματα δεν λείπουν για την Μπάγερ καθώς θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Κάντλετς και οι τραυματίες Άντλερ, Μπαρνέτα, Σαμ και Ντερντιγιόκ.

Η Μπάγερν Μονάχου, μετά το 1-1 του Αμβούργου, θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη την Καϊζερσλάουτερν που μάχεται για την παραμονή της με τον Γιούργκεν Κλοπ να "πονοκεφαλιάζει" μετά και τον νέο τραυματισμό του Σβαϊνστάιγκερ που θα μείνει εκτός μάχης για αρκετές εβδομάδες ενώ ήδη εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Βαν Μπούιτεν και Κοντέντο.

Σπουδαίο παιχνίδι στο "Μπορούσια Παρκ" με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται την Σάλκε με τις δυο ομάδες να απέχουν τρεις και δυο βαθμούς από την κορυφή αντίστοιχα. Η Γκλάντμπαχ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σε αντίθεση με την Σάλκε που θα παραταχθεί χωρίς τους Φέρμαν, Μπαουμγιόχαν, Χόλτμπι, Τζόουνς και Κλούγκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στην Bundesliga
Παρασκευή 10/2
Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ 21:30
Σάββατο 11/2 (16:30)
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν
Μάιντς-Ανόβερο
Μπάγερν Μονάχου-Καϊζερσλάουτερν
Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου
Γκλάντμπαχ-Σάλκε 19:30
Κυριακή 12/2
Άουγκσμπουργκ-Νυρεμβέργη 16:30
Κολωνία-Αμβούργο 18:30

Keywords
Τυχαία Θέματα