Σερβίς στο 24ο World League

16:47 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Πολωνία ονειρεύεται την κορυφή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα φιλοξενήσει του χρόνου στα γήπεδά της, αλλά μέχρι τότε, θέλει να κάνει... προθέρμανση στο φετινό World League, όπου ελπίζει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι.

Το 24ο World League ξεκινά λοιπόν σήμερα, με δράση στον τρίτο από τους τρεις ομίλους και τα παιχνίδια Φινλανδία-Πορτογαλία και Καναδάς-Ολλανδία. Οι πρώτοι

δύο όμιλο θα κάνουν... πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου.

Η κάτοχος του τίτλου, που πέρυσι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το ολυμπιακό μετάλλιο του 1976, θα στηριχτεί στην ίδια ομάδα που θριάμβευσε πέρυσι, καθώς μόνος ο Πάβελ Ζαγκούμνι δεν είναι στο ρόστερ. Αστέρι της ομάδας ο Μπαρτόζ Κιούρεκ, MVP των περσινών τελικών.

Η Βραζιλία, κάτοχος εννέα τίτλων, πέρυσι τερμάτισε έκτη και φέτος διψά για ρεβάνς. Ωστόσο, χωρίς Τζίμπα, Σέρζιο και Μουρίλο θα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Φαβορί για... κούπα είναι και η Ρωσία, με «αρχηγό» τον Ντμίτρι Μουσέρσκι, τον άνθρωπο που πήρε τον «χρυσό» πόντο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στη Σελεσάο.

Στα τελικά, που θα διοργανωθούν στην Μαρ ντελ Πλάτα της Αργεντινής, θα πάρει... θέση η οικοδέσποινα, οι δύο πρώτοι του α' ομίλου, οι δύο του β΄ και ένας από τον γ΄.

Keywords
Τυχαία Θέματα