«Σεβασμός στο Περιστέρι»

19:52 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τον τελευταίο αγώνα για την κανονική περίοδο του ελληνικού Πρωταθλήματος δίνει αύριο (11/04) ο Άρης. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν στις 16:30 το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφς.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα (10/04) το πρωί με μελέτη του Περιστερίου στο βίντεο και προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου. Στην συνέχεια, οι «κίτρινοι»

αναχώρησαν αεροπορικώς για την Αθήνα στις 17:00, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να υπολογίζει στην παρουσία όλων των παικτών του. Ο κόουτς Άρη μιλώντας για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με το Περιστέρι τόνισε:

«Μετά από πέντε μέρες απραξίας βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όσον αφορά την αγωνιστική μας απόδοση. Ποντάρουμε όμως στο γεγονός ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε πολύ μεγάλη απόκλιση και να πραγματοποιήσουμε μια αποτελεσματική εμφάνιση. Σεβόμαστε το Περιστέρι, γιατί μαζί με τον προπονητή του κάνουν μια πολύ σωστή προσπάθεια στο να διατηρήσουν την υστεροφημία τους και να έχουν μια ελπιδοφόρα πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα