Σφίγγει τα λουριά ο Δώνης

11:45 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Δώνης στις πρώτες του προπονήσεις στον ΑΠΟΕΛ φρόντισε να δείξει στους ποδοσφαιριστές πόση μεγάλη σημασία δίνει στην πειθαρχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και για αυτό έβαλε κάποιους κανόνες που καλούνται να τηρήσουν οι ποδοσφαιριστές της κυπριακής ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, θα δίνεται ωράριο ανάλογα με τις προπονήσεις, και τα παιχνίδια που ακολουθούν. Αν κάποιος ποδοσφαιριστής παραβιάσει το ωράριο τότε θα του επιβάλλεται πρόστιμο 2000 ευρώ, και

ακόμη χειρότερα αν επαναλάβει το ίδιο παράπτωμα τότε αυτόματα θα τεθεί εκτός ομάδας.

Ένας δεύτερος κανονισμός που ορίστηκε από τον Δώνη, αφορά τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, αφού σε περίπτωση καθυστέρησης 10 λεπτών, τότε ο παίκτης θα τιμωρείται με 200 ευρώ και πέντε ώρες ατομική προπόνηση. Επιπλέον τους επιβλήθηκε να παρουσιάζονται στον Αρχάγγελο 40 λεπτά πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης προπόνησης.

Ο τρίτος κανόνας του Έλληνα τεχνικού αφορά διάφορα θέματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, κυρίως παραπτώματα που προσβάλλουν τον κόσμο ή την ιστορία της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι αμέσως θα ανοίγει η πόρτα εξόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα