Σίγουροι στην ΑΕΚ για το δανείο

11:34 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στη 1 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένo το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκεί όπου θα συζητηθεί, θα εγκριθεί και θα περάσει το δάνειο του "άγνωστου δανειοδότη". Στη διοίκηση επικρατεί μεγάλη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και θα μπουν στα ταμεία της ΑΕΚ τουλάχιστον 300.000 ευρώ άτοκα, ενώ δεν αποκλείεται αυτό το ποσό να αυξηθεί.

Στο σημερινό Δ.Σ. το παρών θα δώσει και ο εκπρόσωπος του "άγνωστου δανειοδότη", Άκης Λιμοντζόγλου, προκειμένου

να μιλήσει στα μέλη του Δ.Σ. και να πάρει ομόφωνη έγκριση του δανείου, καθώς αυτή τη στιγμή οι ψήφοι είναι 7 υπέρ και 2 κατά. Ακόμη πάντως κι αν τα δύο μέλη του Δ.Σ. (Τσαντήλας, Κοτσώνης) συνεχίσουν να είναι αρνητικοί, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ, τονίζουν ότι βάση πλειοψηφίας το άτοκο δάνειο θα εγκριθεί.

Από εκεί και πέρα, μόλις περάσει η πρόταση του δανείου θα υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα και θα αποσταλούν ακόμα και σήμερα προκειμένου να "τρέξει" το θέμα και τα χρήματα να φανούν στα ταμεία της ΠΑΕ ακόμη και την Τετάρτη (20/2). Αν δεν τα καταφέρουν πάντως για την Τετάρτη στη διοίκηση αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (21/2), οι ίσως και πάνω από 300.000 ευρώ θα είναι στα ταμεία της ΑΕΚ, ώστε οι παίκτες (αλλά και οι υπάλληλοι) να πληρωθούν πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Κρήτη και το ματς με τον Πλατανιά την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα