Σίγουρος ο Δέλλας...

23:10 8/9/2013 - Πηγή: AEK365

Θετικότατα ήταν τα μηνύματα από το φιλικό τεστ με την Ομόνοια, το πιο δύσκολο για την ΑΕΚ, ενόψει της νέας περιόδου. Ο Τραϊανός Δέλλας είδε αρκετά από όσα δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις, να βγαίνουν στο γήπεδο και όπως ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Μάλιστα, αυτή η ικανοποίηση ήρθε να προστεθεί στην καλή εικόνα που είχε σχηματίσει τόσο στο ματς με την Καλλιθέα, όσο και στο τουρνουά της Ραφήνας

(παρότι απουσίαζαν αρκετοί βασικοί). Δείγμα του ότι οι παίκτες του έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν όσα τους ζητάει.

Μάλιστα, είναι πολύ ικανοποιημένος και από τις τελευταίες προσθήκες της ομάδας. Όχι μόνο γιατί μετάλλαξαν την συνολική εικόνα, σε σύγκριση με τα φιλικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά κυρίως γιατί δείχνουν να έχουν εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του, αν και ήρθαν καθυστερημένα.

Και βέβαια, θεωρεί πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα «δένουν» περισσότερο και με τους... παλιούς, ώστε να αποκτηθεί η απαραίτητη «χημεία». Αυτό είναι βέβαιος ότι θα συμβεί μέχρι τις 22 του μήνα, όταν και θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου. Για αυτό άλλωστε επιδιώκει για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, το άλλο Σάββατο, προκειμένου οι «βασικοί» να έχουν ένα ακόμα 90λεπτο στα πόδια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα