Σίγουρος ο Ριβάλντο για Νεϊμάρ

11:33 29/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νεϊμάρ από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα με τον Ριβάλντο να είναι σίγουρος πως ο συμπατριώτης του επιθετικός θα καταφέρει να διαπρέψει και στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.
Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ΑΕΚ τόνισε: "Μέσι και Νεϊμάρ στην ίδια ομάδα; Θα είναι απίθανο να τους δούμε να παίζουν μαζί. Εξαρχής ο Νεϊμάρ ήταν ξεκάθαρος και έλεγε πως θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω πως σε δυο χρόνια θα είναι ο καλύτερος

παίκτης του κόσμου. Πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα είναι ιδανική ομάδα για κάποιον Βραζιλιάνο. Έχει λιγότερη πίεση από άλλες μεγάλες ομάδες της Ισπανίας και της Ευρώπης γενικότερα, ενώ σου προσφέρει την ηρεμία και τον χρόνο να προσαρμοστείς".
Ο Ριβάλντο έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής του σε κάποιο άλλο πόστο δήλωσε: "Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια. Η ομάδα αυτή μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω παγκοσμίως γνωστός. Πιστεύω πως προσέφερα πολλά, αλλά και πήρα πολλά. Αναμφίβολα είναι η ομάδα στην οποία πέρασα καλύτερα από κάθε άλλη. Ακόμη κάθε φορά που πηγαίνω εκεί ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ και ξέρω πως οι πόρτες της ομάδας είναι ανοικτές για εμένα. Είναι μια πιθανότητα κάποια στιγμή να επιστρέψω, καθώς εγώ και η οικογένεια μου έχουμε ισπανική υπηκοότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα