«Σήκω πάνω σε μαλ...»

15:19 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Φάμπρι έκανε και πάλι την εμφάνιση του στην προπόνηση του Παναθηναϊκού όπου έγινε ο κακός χαμός.
Σε κάποια στιγμή της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να βρίζει με ακατανόμαστες εκφράσεις τον Πίντο για ένα λάθος που έκανε στο οικογενειακό διπλό και τον Εσπάρθα να παρεμβαίνει λέγοντας προς τον προπονητή του το εξής: "Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου

ήταν το λάθος".
Τότε η... μπάλα πήρε και τον Εσπάρθα με τον Φάμπρι να απευθύνεται σε έντονο ύφος στους δυο ποδοσφαιριστές με τις φωνές του να ακούγονται μέχρι έξω.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός μάζεψε σε κύκλο τους παίκτες και αφού γονάτισε μπροστά τους (!) τους είπε: "Σας ζητώ συγγνώμη. Φώναζα για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας".
Τότε κάποιος από τους ποδοσφαιριστές του φώναξε "Σήκω πάνω ρε μαλ..." ενώ ο Σο σε έξαλλη κατάσταση είπε στον Φάμπρι: " Είναι η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει χάπι εντ. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά".

Keywords
Τυχαία Θέματα