Σίλντενφελντ: Πάντα παλεύω για την πρώτη θέση

09:03 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε πως πάντα στην καριέρα του στόχευε στην πρωτιά και το ίδιο θα κάνει και τώρα.
Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί δανεικός από την Ντιναμό Μόσχας μέχρι το τέλος της σεζόν και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" μίλησε
Για τον δανεισμό του από την Ντιναμό Μόσχας στον

ΠΑΟΚ: "Ήρθα στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες. Θα συζητήσουμε και για την οψιόν αγοράς μετά το καλοκαίρι, αλλά είμαι εδώ για έξι μήνες αρχικά. Μίλησα ήδη με τον Ντάριο Κρέσιτς για τον ΠΑΟΚ, όπως και με τους συμπαίκτες μου στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φάνη Γκέκα και Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά και με τον Ρουκάβινα. Όλοι μου είπαν εξαιρετικά λόγια. Είναι πολύ καλά τα σημάδια που μου δίνουν και η εικόνα που έχω σχηματίσει είναι η καλύτερη δυνατή".
Για τις φιλοδοξίες που έχει με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα διατηρήσουμε τουλάχιστον τη θέση που έχουμε τώρα. Σε όλη την καριέρα μου παλεύω για την πρωτιά, αυτό θα κάνω και τώρα, κι αν μπορούμε να το πετύχουμε, θα είναι πολύ ευχάριστο. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι ταιριάζουμε στον τρόπο σκέψης".

Keywords
Τυχαία Θέματα