Σίλβα: Δεν ξέρω πώς θα είναι χωρίς τον Βίγια

16:33 28/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νταβίδ Βίγια δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός αποστολής της Εθνικής Ισπανίας για το EURO 2012 με τον Νταβίντ Σίλβα να παραδέχεται πως δεν ξέρει πώς θα εμφανιστεί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης χωρίς τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα κάνοντας λόγο για μια πρωτόγνωρη κατάσταση που θα βιώσουν στην εθνική ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "MARCA" ο Νταβίντ Σίλβα τόνισε: "Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς. Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα είναι η εθνική

ομάδα χωρίς τον Βίγια. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και όχι μόνο για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Θα μας λείψει η παρουσία του μέσα και έξω από το γήπεδο".
Για την ευκαιρία που έχει η Εθνική Ισπανίας να γίνει η μοναδική ομάδα που φτάνει στην κορυφή τριών σημαντικών διοργανώσεων, ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε: "Είναι καλό να ονειρευόμαστε ότι θα συμβεί, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι υπάρχουν ισοδύναμες ομάδες με τη δική μας και έτσι είναι πολύ απαιτητική η προσπάθειά μας. Είναι πιθανό να γίνει, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα