Σιμεόνε: Περήφανοι οι οπαδοί μας

07:51 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε και στο "Μεστάγια" την Βαλένθια (1-0) και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να υπογραμμίζει πως οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό το επίτευγμα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: "Είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια. Είναι ηρωικό αυτό που κάνουν, παίζοντας

δυο φορές την εβδομάδα, με ένα ρόστερ που δεν είναι τόσο μεγάλο και στο οποίο υπάρχουν τραυματισμοί. Είμαι επίσης χαρούμενος με την διοίκηση, που μας εμπιστεύτηκε και με τους οπαδούς μας που είναι υπερήφανοι που υποστήριξαν απόψε την Ατλέτικο Μαδρίτης".
Για το ραντεβού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στις 9 Μαΐου στο Βουκουρέστι, ο Σιμεόνε δήλωσε: "Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει κάνει μια απίστευτη πορεία, φτάνοντας στον τελικό του Europa League και του Κυπέλλου Ισπανίας. Θα ήθελα να την συγχαρώ, γνωρίζω τον Μαρσέλο Μπιέλσα και αυτός θα είναι ένας τελικός μεταξύ φίλων αλλά προφανώς ο καθένας θα θέλει να κερδίσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα