Σίσιτς: Δεν έκανα λάθος που έμεινα

09:32 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι ο Μίρνες Σίσιτς είχε προτάσεις από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του ωστόσο εκείνος προτίμησε να μείνει στον ΟΦΗ και θεωρεί πως δεν έκανε λάθος στην επιλογή του. Παράλληλα μίλησε για τον Νίκο Αναστόπουλο αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίσιτς στην NOVA
- Για τα οικονομικά προβλήματα: "Όλο το πρωτάθλημα έχει προβλήματα όπως και ο ΟΦΗ.

Άλλαξαν πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε αυτήν την ομάδα αποφάσισα να μείνω γιατί μου άρεσε, έχει ωραίο κόσμο, ωραίο γήπεδο και νιώθω πραγματικά πολύ καλά, για αυτό και έμεινα στο Ηράκλειο. Είχα προτάσεις και από έξω αλλά αποφάσισα να μείνω εδώ και πιστεύω πως δεν έκανα λάθος".
- Για τον Αναστόπουλο: "Κάνει πολλά ο Αναστόπουλος, υποστηρίζει τους παίκτες, μας βοηθάει κάθε μέρα να γίνουμε καλύτεροι. Είναι ψυχολόγος και αυτός ήταν ένας λόγος που έμεινα στον ΟΦΗ. Αν δεν υπήρχε αυτός θα υπήρχαν πολλά προβλήματα".
- Για τον εαυτό του: "Εγώ προσπαθώ σε κάθε αγώνα να κάνω πολλά πράγματα και να δείξω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα από αυτό που δείχνω. Όσο μπορώ θα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν θα πετύχω εγώ το γκολ ή δώσω την ασίστ, εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να βοηθάω την ομάδα μου. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα μου, δεν με νοιάζει αν θα το βάλω εγώ το γκολ ή κάποιος άλλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα