Σισοκό: Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟ

08:43 22/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός εντείνει την προσπάθεια του για να κρατήσει στην ομάδα τον Ιμπραήμ Σισοκό ο οποίος δεν έκρυψε πως επιθυμεί να συνεχίσει στους "πράσινους" και ελπίζει να υπάρξει συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ στην οποία ανήκει.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ, ο Ιβοριανός χαφ τόνισε: "Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα για το πού θα συνεχίσω.

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Πιθανότατα δεν θα είμαι στην Βόλφσμπουργκ, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω. Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα, αλλά καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να πω ποιες. Δεν μπορώ να πω αν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα ήθελα να μείνω. Και το λέω ξεκάθαρα. Μπορώ να σας πω πως υπάρχουν πιθανότητες να γίνει αυτό. Πρέπει να μιλήσει ο Παναθηναϊκός με την Βόλφσμπουργκ και μακάρι να τα βρουν για να τελειώσει το θέμα. Δυστυχώς τα πάντα εξαρτώνται από την Βόλφσμπουργκ. Δεν θέλω να παίξω στην Βόλφσμπουργκ την ερχόμενη σεζόν και δεν νομίζω να γίνει αυτό".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL NEWS, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στην Βόλφσμπουργκ η οποία περιλαμβάνει ένα μικρό χρηματικό ποσό, ποσοστό μεταπώλησης και μπόνους επίτευξης στόχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα