«Σκαρφάλωσε» τρίτος ο Ατρόμητος

21:06 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΗΤΣΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 την Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, συνέχισε νικηφόρα στη διοργάνωση και σκαρφάλωσε στηνν τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το

ματς

Η Δόξα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, ενώ ο Ατρόμητος σταδιακά ισορρόπησε την κατάσταση και κατάφερε να βγει μπροστά για να δημιουργήσει ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο αντίπαλος μετά το 30 γύρισε πίσω. Έτσι βρήκε διαδρόμους προς τα αντίπαλα δίχτυα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μήτρογλου στο 40ο λεπτό, όταν ο νεαρός επιθετικός έφυγε από δεξιά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε με φόρα και καλή ψυχολογία, κάτι που του εξασφάλιζε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν νωθροί και δεν μπόρεσαν να σημειώσουν ούτε μια φάση. Όλα αυτά μέχρι το 64ο λεπτό, όπου το σουτ του Κυβελίδη φάνηκε να ξυπνά τη Δόξα, η οποία ήθελε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, από την στιγμή που ο Ατρόμητος δεν διπλασίαζε τα τέρματά του. Όμως η ομάδα του Γιώργου Δώνη με καλές αμυντικές τοποθετήσεις κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα