Σκόκο: Η ιδέα που λέγεται ΑΕΚ θα επιστρέψει

02:57 4/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νάτσο Σκόκο δεν ξεχνά την ΑΕΚ η οποία έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά του. Ο Αργεντίνος μίλησε για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της Ένωσης και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή την ομάδα. Ο Σκόκο παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "RealSports" και ξεκαθάρισε πως αν ποτέ επιστρέψει θα το κάνει μόνο για την ΑΕΚ.

«Ειλικρινά πίστευα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι η ομάδα δεν θα

έπεφτε. Ότι θα ξεπερνούσε τη δύσκολη αυτή χρονιά. Ο υποβιβασμός με θλίβει, αλλά είμαι σίγουρος ότι η ιδέα που λέγεται ΑΕΚ θα επιστρέψει σύντομα. Να έχουν πίστη οι οπαδοί και να είναι κοντά στις δύσκολες στιγμές. Να ευχηθώ ολόκαρδα καλή επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία» δήλωσε ο Σκόκο και συμπλήρωσε: "Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πέταγμα του αετού που παιζόταν στις οθόνες του ΟΑΚΑ πριν από κάθε παιχνίδι".

Αναφορικά με μια πιθανή επιστροφή του και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα ξεκαθάρισε: «Οφείλω πολλά στην ΑΕΚ. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Μου χάρισε ξεχωριστές στιγμές. Αν ποτέ γυρίσω στην Ελλάδα, θα γυρίσω, μόνο για την ΑΕΚ».

Τέλος για το ενδιαφέρον της Βαλένθια ανέφερε: «Με κολακεύει το ενδιαφέρον μιας ομάδας όπως η Βαλένθια και ενός προπονητή όπως ο κ. Βαλβέρδε. Αυτή τη στιγμή, όμως, είμαι προσηλωμένος στους στόχους της Νιούελς».

Keywords
Τυχαία Θέματα