Όρθια η Θέλτα…

23:56 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΕΛΤΑ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Ακόμη έναν σημαντικό βαθμό τσίμπησε η Θέλτα που έμεινε στο 1-1 με την Μπιλμπάο.

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Ντε Μάρκος έφυγε μόλις άουτ ενώ στο 11' η κεφαλιά του Σαν Χοσέ τράνταξε το δοκάρι του Χάβι Βάρας. Στο 26ο λεπτό το σουτ του Άσπας έφυγε λίγο έξω ενώ στο 28' ο Ιραϊθόθ είπε όχι σε προσπάθεια του Λόπεθ. Στο 42' το σουτ του Φερνάντεθ σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Μπιλμπαό, η οποία στην επόμενη φάση άνοιξε το σκορ ε κοντινό πλασέ του Ντε Μάρκος.

Στο 47' και στο

50' ο Ιραϊθόθ πραγματοποίησε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Φερνάντεθ και Άσπας, ενώ στο 51' και ο Βάρας απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αντούριθ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Άσπας έφυγε άουτ, ενώ το σουτ του Ιμπάι στο 64'.σταμάτησε στο δοκάρι του Βάρας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αντούριθ έχασε το άχαστο κι έτσι στο 84' ι Θέλτα έφερε στα ίσα το ματς. Σκόρερ ποιος άλλους από τον Ιάγο Άσπας που με όμορφο σουτ νίκησε τον Ιραϊθόθ κι έγραψε το 1-1.

ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Βίλα, Τούνιεθ, Μπελβίς, Τζόνι, Ουμπίνια, Μαντιντά, Λόπεθ (60' Ορεγιάνα), Κρον Ντέλι (67' Μπερμέχο) Φερνάντεθ (76' Τόνι), Άσπας

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Σαν Χοσέ, Ιραόλα, Αουρτενέτσε, Εκίθα, Γκουρπέγι, Ιτουράσπε (58' Ιμπάι Γκόμεθ), Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Αντούριθ (75' Γιορέντε).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα