Σκόνδρας: Ότι καλύτερο στα πλέι οφ

11:57 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με στόχο το καλύτερο δυνατόν θα αγωνιστεί στα πλέι οφ ο Ατρόμητος όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Σκόνδρας με τον 22χρονο μπακ ωστόσο να επισημαίνει πως αυτό που προέχει τώρα είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όσο για την φιλοσοφία του Ατρομήτου, ο Σκόνδρας υποστήριξε πως παραμένει ίδια με πέρσι λέγοντας πως στόχος της ομάδας είναι το καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για
- Τους στόχους του Ατρομήτου: "Υπάρχουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

και θέλουμε το καλύτερο μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα, όταν συμμετέχεις στα πλέι οφ στόχος σου είναι να τερματίσεις όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν συζητάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού υπάρχει και ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να... χτυπήσουμε όλα τα ματς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Επίσης έχουμε το Κύπελλο και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό της διοργάνωσης. Πρώτα όμως έχουμε τον επαναληπτικό με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Υπάρχει το 0-0 του πρώτου αγώνα, αλλά αν πετύχουμε ένα γκολ, μπορούμε να προκριθούμε".
- Την φιλοσοφία της ομάδας: "Η φιλοσοφία είναι η ίδια σε σχέση με πέρσι. Έχουμε ένα πολύ καλό επιθετικό, τον Μήτρογλου, που έχει εύκολα το γκολ. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα είναι κουρασμένη από τα παιχνίδια που έχει δώσει καθόλη την διάρκεια της σεζόν. Υπάρχει ένα άγχος να διατηρηθούμε ψηλά στην βαθμολογία. Θέλουμε να βάλουμε γρήγορα γκολ και αυτό πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία. Ωστόσο, όταν δεν μας βγαίνει κάτι τέτοιο, προσπαθούμε να βρούμε άλλους τρόπους είτε με τον Μήτρογλου ή με κάποια άλλη λύση για να σκοράρουμε".
- Τις τακτικές αλλαγές του Δώνη στην διάρκεια των αγώνων: "Σίγουρα κάθε αλλαγή μας βοηθάει, αφού δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα στις προπονήσεις. Οι αλλαγές στα συστήματα και στα πρόσωπα δεν είναι για κακό σκοπό".
- Το πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει από την θέση του δεξιού μπακ όπου αγωνίζεται: "Ο Λέτο, ο Κουίνσι και ο Βιεϊρίνια ήταν οι πιο δύσκολοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα